Week 2 Egypte

Dag iedereen,

Deze week jammer genoeg eerste ronde verloren. Had wel een slechte loting want moest direct tegen het meisje waar ik finale tegen gespeeld heb verleden week. Het was vandaag gewoon mijn dag niet. Wel heel sterk gestart maar denk dat ik mezelf te veel druk gaf dat ik moest winnen en daardoor zakte mijn niveau wat weg. Het ander meisje heeft wel een sterke wedstrijd gespeeld.

Het is nooit leuk om te verliezen maar toch moet ik proberen tevreden zijn met het resultaat dat ik hier gehaald heb want heb verleden week heel sterk gespeeld!!


Op naar het volgende!! Morgen komen we naar huis en kan ik me voorbereiden op mijn volgende tornooiblok!

Go maga

Keep working!!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *