Week 2 Mexico.

Dag iedereen,

Gisteren moest ik tegen een speelster uit Japan spelen. Ik heb heel goed gespeeld. De score was 6/3 6/2. In het begin zat ik nog niet goed in de wedstrijd omdat we 5 à 6 uur hebben moeten wachten door regen alvorens we konden starten. En door de hitte waarin ik moest wachten was ik precies wat loom in het begin van de wedstrijd. Het was dus enorm belangrijk om me goed op te peppen en agressief te spelen en dat heb ik goed gedaan. ik heb ook heel goed geserveerd wat geregeld eens een makkelijk punt oplevert door een ace of winnende opslag wat altijd welkom is in deze warme temperaturen van boven de 30 graden. 🙂

De dubbel is door het weer verzet naar vandaag dus ideaal voor mij, weer een extra training om me klaar te maken voor mijn enkel wedstrijd van morgen.

Go maga xxx

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *