1/4 finale Cancun!

Dag iedereen,

ik ben vandaag mijn enkel gewonnen met 6/4 6/4. het was tegen het derde reekshoofd, een speelster afkomstig van Paraguay.

Ik heb een moeilijke start gehad. Was vrij negatief en te kritisch tegenover mezelf. mijn tegenstandster had gewoon een ongelooflijke start en dat had ik beter moeten accepteren en mezelf wat tijd geven om in de match te komen! Maar gelukkig heb ik me goed herpakt, mentaal rust gevonden en uiteindelijk heel sterke wedstrijd gespeeld! We hebben beide heel goed niveau gespeeld. ik ben heel blij om in de halve finale te zitten had het op voorhand nooit kunnen denken omdat het gevoel hier echt niet zo goed zat verleden week. Maar zo zie je maar dat als je alles blijft geven en voor elke bal vecht alles mogelijk is!

De halve finale dubbel zijn we jammer genoeg verloren maar ik heb heel goed gespeeld dus niets aan te doen. Ik heb mijn opslag en retours goed kunnen trainen dus klaar om morgen alles te geven!

bedankt aan iedereen om mij zo goed te volgen!

Go magga xx

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *