Tweede ronde Egypte

Hoi

Ik ben mijn tweede ronde gewonnen met 6/2 6/4. Mijn tegenstandster van vandaag kwam van Guadeloupe. Het gevoel in de wedstrijd was niet top maar dat kwam ook door het spel van het ander meisje dat heel speciaal was. Goed dat ik mentaal rustig gebleven ben en ben blijven vechten en zo de wedstrijd naar mij toe getrokken heb. Het is altijd makkelijk om matchen te winnen waarbij alles super goed gaat maar de wedstrijden waar het minder goed gaat dat zijn ook belangrijke en de moeilijkste om die ook te winnen. Dus ben super blij met het resultaat en om toch alweer in de kwart finale te zitten!

De dubbel hebben we moeten opgeven omdat mijn dubbelpartner gekwetst was geraakt in haar enkel wedstrijd. Maar vind het niet zo erg. Nu kan ik me vol focussen op de enkel.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *