Week 1 Nonthaburi: In de eerste ronde klopt Magali voormalig top 150-speelster

Hallo iedereen

Ik ben fantastisch aan het tornooi begonnen met een overwinning in de eerste ronde ( 5/7 7/5 6/2). Ik moest het opnemen tegen de Turkse Soylu Ipek. Soylu is een heel sterke speelster, nog niet zolang geleden stond ze 150ste op de wereld. Ik wist dus dat het een hele uitdaging zou worden om haar te kloppen, zeker omdat ik de laatste dagen ziek ben geweest. Hoewel ik mij bij aankomst in Thailand vrij goed voelde naargelang de omstandigheden (verre reis), veranderde dat de eerste dag van mijn verblijf. Ik werd vrijwel meteen ziek. Vermoedelijk is een voedselvergiftiging de oorzaak van deze ziekte. Daarnaast moest ik mij ook aanpassen aan het warme en vochtige weer.

Ondanks het feit dat de omstandigheden dus niet ideaal waren voor aanvang van de wedstrijd, speelde ik een heel sterke partij. Hoewel ik mij in eerste instantie wat moest aanpassen aan de nieuwe ondergrond (hardcourt in plaats van gravel) en de eerste set verloor met 5-7, kon ik toch de overwinning behalen. Ik ben blijven vechten en uiteindelijk kon ik de wedstrijd doen kantelen. Bij momenten speelde ik zelfs mijn beste tennis waardoor mijn vertrouwen enorm gegroeid is. Dit is natuurlijk hoopgevend voor de rest van het tornooi.

Morgen speel ik mijn 2de wedstrijd op Thaise bodem. Het zal dus zaak zijn om vandaag goed te herstellen van de zware wedstrijd ( in totaal duurde deze toch 2 uur en 11 minuten). Hopelijk kan ik dan verder groeien in dit tornooi en zover mogelijk geraken. Ik heb er alvast enorm veel zin in!

Gogogo!

Groetjes Magali

oznor

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *