2de ronde Nonthaburi. Magali kan ondanks sterke wedstrijd niet opnieuw stunten

Hallo iedereen

Na de fantastische overwinning van gisteren tegen Soylu Ipek verloor ik vandaag mijn 2de wedstrijd in twee sets (6-2 en 7-5). Mijn opponent van vandaag was echter niemand minder dan Mari Osaka, de zus van de huidige nummer 1 van de wereld Naomi Osaka. Mari werd net zoals mijn tegenstandster van gisteren voor aanvang van het tornooi bestempeld als één van de topfavorieten voor de eindzege.

Ik heb met veel vechtlust gespeeld en bij momenten tenniste ik ook goed. Toch ben ik een beetje teleurgesteld over de match van vandaag. Ik had namelijk het gevoel dat er meer inzat. Vooral de ondergrond (hardcourt in plaats van gravel) speelde mij parten. Hierdoor moest ik mij teveel aanpassen en kon ik niet voluit spelen. Mijn tegenstandster speelde echter een zeer sterke wedstrijd, waardoor ik mij wel kan neerleggen bij de nederlaag. Toch ben ik er zeker van dat ik in de toekomst nog revanche zal nemen!

Het goede nieuws van vandaag is dat ik mij veel beter voel na mijn voedselvergiftiging. Ik voel mij veel fitter dan enkele dagen geleden en dat is natuurlijk hoopvol voor de rest van mijn verblijf in Thailand! verder merk ik dat mijn niveau groeit en dat is eveneens positief. Volgende week hoop ik meer geluk te hebben met de loting en opnieuw te schitteren! Jullie horen de komende dagen zeker nog van me.

Groetjes Magali


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “2de ronde Nonthaburi. Magali kan ondanks sterke wedstrijd niet opnieuw stunten”