Eerste ronde dubbelspel Nonthaburi: Magali stoot door naar 2de ronde na sterke wedstrijd

Hallo iedereen

Ik verblijf nu al ruim een week in Thailand en begin steeds meer gewoon te worden aan de omstandigheden hier. Het warme weer, de hoge luchtvochtigheidsgraad en de ondergrond spelen mij steeds minder parten. Vandaag kon ik mijn eerste wedstrijd in het dubbelspel dan ook nog eens winnen met 7-6 en 6-4. Alleen maar goed nieuws dus!

ik vatte dit dubbeltornooi aan met de Zwitserese Simona Waltert aan mijn zijde. Vandaag was onze eerste wedstrijd samen dus voor aanvang van de wedstrijd wist ik niet goed waaraan ik mij kon verwachten. Wij moesten het dan ook nog eens opnemen tegen twee Thaise speelsters, die ik niet echt kende. Er waren dus wel wat onzekere factoren voorafgaand aan deze partij.

Het tempo van de wedstrijd zelf lag bij aanvang erg hoog, met goed tennis langs beide kanten. Doordat het de eerste keer was dat ik en Simona samenspeelden was het bij momenten soms nog zoeken naar de juiste automatismen. Naargelang de wedstrijd vorderde groeiden we steeds meer naar elkaar toe waardoor we enkele knappe punten konden scoren. Uiteindelijk wonnen we na een zware match wel verdiend in twee sets. Dit geeft hoop voor de rest van het tornooi!

Morgen neem ik het in het enkelspel op tegen niemand minder dan Risa Osaki. Deze Japanse heeft 70ste gestaan op de WTA-ranking en is de grote favoriet om dit tornooi te winnen. Nadat mijn 2 opponenten van vorige week ook van een hoog niveau waren, lijkt de loting mij deze keer opnieuw niet gunstig gezind. Toch heb ik er vertrouwen in om morgen een mooi resultaat te behalen. Als ik mijn beste tennis kan bovenhalen moet dit zeker lukken!

Groetjes Magali

burst

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *