Terugblik op Thais avontuur: “Een leerrijke en positieve ervaring!”

Hallo iedereen,

Na twee weken Thailand ben ik blij om weer op Belgische bodem te zijn! Hoewel mijn eerste dagen moeilijk verliepen (ziekte en aanpassing aan de plaatselijke omstandigheden), kijk ik met een goed gevoel terug op deze periode. ik heb uitstekende wedstrijden achter de rug tegen sterke speelsters en heb opnieuw vooruitgang geboekt. Het niveau dat ik haalde stemt mij bovendien erg hoopvol voor de toekomst!

Mijn laatste wedstrijd verliep echter niet volgens plan. Ik moest voortijdig mijn partij staken. Deze opgave gaat gelukkig niet gepaard met ernstige problemen maar was vooral uit voorzorg, om erger te vermijden. Ik ga daarom enkel het positieve onthouden van mijn verblijf in Thailand en ben super gemotiveerd om in de nabije toekomst opnieuw aan te knopen met successen!

Ik ben terug hard aan het trainen om in optimale conditie aan de volgende tornooien te beginnen. Deze zullen doorgaan vanaf 17 juni. Ik zal dan deelnemen aan twee 25 000 dollar tornooien. Net zoals tijdens het afgelopen tornooi in Nonthaburi zal ik dan wederom op regelmatige basis verslag uitbrengen van mijn prestaties. Hopelijk blijven jullie mijn avonturen volgen!

Tot snel!

Groetjes Magali

burst


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *