Update: “Nieuwe aanpak zal zeker lonen!”

Hallo iedereen,

ik ben de afgelopen weken ontzettend hard aan het trainen. Sinds kort werk ook ik samen met een nieuwe coach, Ann Devries. Ann was in de jaren tachtig en begin jaren 90 één van de beste tennisspeelsters van België. Vandaag staat ze echter bekend als een uitstekende coach die samenwerkt(e) met de beste Belgische tennisspeelsters zoals Yanina Wickmayer, Kirsten Flipkens en Alison van Uytvanck. Naast de trainingen met Ann werk ik ook af en toe sessies af met Nancy Feber, eveneens een grote naam in de tenniswereld.

De nieuwe aanpak doet mij goed. Ik voel mij uitstekend bij de trainingsmethodes die gehanteerd worden en merk dat ik opnieuw stappen vooruit ben aan het zetten. Deze samenwerking zorgt voor een nieuwe dynamiek en ik ben ervan overtuigd dat dit ook op de korte termijn zal lonen. Hard werken loont namelijk altijd!

Nu is het natuurlijk zaak om de aangeleerde aspecten van op training ook tijdens wedstrijden toe te passen. Ik kijk daarom reikhalzend uit naar de komende tornooien die over enkele weken zullen plaatsvinden. Als ik hard blijf werken zullen ongetwijfeld mooie resultaten volgen. Blijf mij dan ook zeker volgen op de website en social media als jullie op de hoogte willen blijven van mijn nieuwste avonturen!

Groetjes Magali

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Update: “Nieuwe aanpak zal zeker lonen!””