Magali Kempen kijkt uit naar de aankomende tornooien: “Ik sta te popelen!”

Hallo iedereen,

Na een intensieve trainingsmaand voel ik mij 100 procent klaar om te schitteren op de volgende tornooien. Zoals jullie weten hanteer ik sinds kort nieuwe trainingsmethoden en werk ik samen met een nieuwe coach. Samen met Ann Devries heb ik hard gewerkt om mijn niveau op te krikken en ik hoop natuurlijk hiervan de vruchten te plukken de komende weken.

Concreet zal ik deelnemen aan twee 25K tornooien. Volgende week speel ik mijn eerste tornooi in Portugal, om de week erna aan de slag te gaan in Spanje. Er zullen opnieuw sterke speelsters op de tabel staan dus het wordt een mooie test voor mij! Ik ga er in ieder geval alles aan doen om mooie resultaten te behalen en met een goed gevoel terug te keren.

Natuurlijk zal ik tijdens de tornooien ook regelmatig verslag uitbrengen van mijn verblijf en wedstrijden. Op die manier blijven jullie op de hoogte van mijn prestaties. Vergeet dus zeker niet om regelmatig de website te bezoeken en blijf mij volgen op Facebook/Instagram!

Tot snel!

Groetjes Magali

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *