25K Getxo: Magali Kempen stoot door na een sterke wedstrijd

Hallo Iedereen!

Ik ben super tevreden met mijn prestatie van vandaag! Ik moest het opnemen tegen de Mexicaanse Victoria Rodriguez in de eerste ronde van het 25K tornooi in Getxo (Spanje). Victoria is een sterke speelster dus ik wist dat ik mijn beste tennis moest bovenhalen om een mooi resultaat te behalen.

De eerste set verliep iets moeizamer omdat ik tijd nodig had om in mijn ritme te komen. Mijn laatste wedstrijd dateerde dan ook van eind mei en ik had dus ingecalculeerd dat mijn wedstrijdbegin niet eenvoudig zou worden. Dit bleek ook want op een gegeven moment stond het 2-4 in het voordeel van mijn opponente. Ik kon echter het tij keren met enkele knappe punten en won zo een zwaarbevochten eerste set met 7-5.

Vervolgens ben ik dan op een hoog niveau blijven tennissen. Zo kon ik ook de tweede set binnenhalen met 6-4. Door gefocust en foutloos te tennissen wist ik vandaag een verdiende zege te behalen in 2 sets. Het doet enorm veel deugd om na een periode zonder wedstrijden op deze manier aan het tornooi te beginnen!

Vandaag ga ik gebruiken om voldoende te recupereren (zie foto) , om woensdag opnieuw de trainingen te hervatten. Donderdag zal ik dan mijn tweede wedstrijd spelen hier in Spanje. Momenteel weet ik nog niet wie mijn volgende tegenstander zal worden. Ik moet echter voornamelijk focussen op mezelf en vertrouwen hebben in een goede afloop! Nadien zal er opnieuw een verslag verschijnen van de wedstrijd, dus blijf zeker de website volgen!

Groetjes Magali

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *