25k Getxo: Magali strandt in de kwartfinale na knap tornooi

Hallo iedereen,

Mijn tornooi in het Spaanse Getxo zit er na een spannende kwartfinale jammer genoeg op. Ik moest het daarin opnemen tegen de Egyptische Sandra Samir. Hoewel ik de hele wedstrijd het betere van het spel had, kon ik de match niet in mijn voordeel doen kantelen. Dat is natuurlijk jammer, maar het was opnieuw een zeer leerrijke week waar ik ongetwijfeld de vruchten van zal plukken in de nabije toekomst.

De eerste set won mijn opponente met 7-5. Sandra speelde slim en probeerde vooral mijn spel af te breken met veel hoge- en slice ballen. Hier had ik het moeilijk mee, hoewel ik op bepaalde momenten wel een zeer hoog niveau haalde. De tweede set kon ik zo winnen met 7-5, maar het beslissende derde spelletje was uiteindelijk opnieuw voor Sandra (6-2). Mits iets meer vertrouwen op de cruciale momenten had er vandaag ongetwijfeld meer in gezeten!

Ik houd toch een zeer positief gevoel over aan deze week. Na een lange periode zonder tornooien stemt het niveau dat ik de afgelopen wedstrijden haalde me zeker tevreden. Het komt er op aan om altijd in mezelf te blijven geloven en dan zal ik in de toekomst dit soort wedstrijden ongetwijfeld wel naar mij toe kunnen trekken.

Volgende week staat er al een nieuw tornooi op het programma. Dan zal ik deelnemen aan het 25K tornooi in Palmela (Portugal). Ik vertrek vandaag nog richting Portugal en kijk er enorm naar uit om opnieuw “te knallen”! Uiteraard zal ik ook dan op regelmatige tijdstippen verslag uitbrengen via de website. Tot snel!

Groetjes,

Magali

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “25k Getxo: Magali strandt in de kwartfinale na knap tornooi”