Magali schittert tijdens de eerste ronde van het dubbelspel in Porto (25k)

Hallo iedereen,

Vandaag stond de eerste ronde van het dubbelspel op het menu. Samen met mijn Australische medespeelster Gabriella Da Silva Fick ging ik op zoek naar een eerste succes in Portugal. Ik zal hier zowel deelnemen aan het dubbel- als het enkelspel dus het zal ongetwijfeld een intensieve week worden.

De eerste set verliep uitstekend en al snel konden we de bovenhand nemen. Met goed en agressief tennis konden we onze tegenspeelsters bij momenten uit verband spelen en zo wonnen we deze set met 6-3. De tweede set verliep zowaar nog beter en konden we met 6-1 winnen na prachtig samenspel met mijn medespeelster.

Deze start in het dubbelspel geeft natuurlijk een formidabel gevoel en veel vertrouwen voor de rest van het tornooi. Morgen wacht mijn eerste wedstrijd in het enkelspel en hopelijk kan ik daar hetzelfde resultaat behalen. Ik zal het dan opnemen tegen de Zwitserse Lisa Sabino (WTA 458). Door deze, opnieuw, loodzware loting zal het ongetwijfeld een intense strijd worden! Ik kijk al uit naar morgen!

Groetjes Magali

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *