Magali Kempen: “Mij perfect voorbereiden op de volgende tornooien”

Hallo iedereen,

Mijn sterke prestaties op het tornooi van Koksijde (25K), waar ik zowel in het enkel- als in het dubbelspel de halve finale wist te behalen, hebben mij nog meer gemotiveerd om beter te doen. De laatste anderhalve week heb ik goed kunnen trainen en gesleuteld aan mijn mindere punten. Het was echter ook belangrijk om voldoende te recupereren na de vele tornooien die ik de afgelopen periode heb afgewerkt.

Ik voel mij momenteel uitstekend en heb het goede gevoel te pakken. Volgende week hoop ik dan ook deze lijn door te trekken wanneer ik zal spelen in Tsjechië (25K). De steun die ik de afgelopen weken mocht ontvangen en de vele supporters hebben mij vleugels gegeven. Ik hoop dan ook dat jullie mijn prestaties op de voet blijven volgen. Via mijn Facebookpagina en via de website zal ik in ieder geval verslag blijven uitbrengen!

Tot snel!

Groetjes Magali

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Magali Kempen: “Mij perfect voorbereiden op de volgende tornooien””