Martinique (15K) : Magali kent een vlotte start in enkel- en dubbelspel

Hallo iedereen,

Omdat ik te horen kreeg dat mijn eerste ronde enkelspel pas donderdag was heb ik besloten ook deel te nemen aan het dubbelspel. Dit vooral om matchritme op te doen zodat ik er sta tegen mijn eerste enkelwedstrijd.

Dit bleek een goede beslissing te zijn want dinsdag is de eerste wedstrijd meteen gewonnen met 6/4 – 4/6 – 10/4. Het was meteen een zeer moeilijke match wegens de enorme wind en de slechte pleinen.

Volgende dag kon ik mij volledig focussen op het dubbelspel aangezien ik vrijgesteld was voor de eerste enkelronde. Ook toen begonnen we zeer sterk aan de match. Na 6/2 – 0/1 moesten we wel stoppen door de hevige regen.

Donderdag was eindelijk het moment aangebroken voor mijn eerste enkel. Het waren opnieuw geen ideale omstandigheden om te spelen door de hevige wind. De tegenstander was sterk maar door slim spel en mijn tacktiek aan te passen heb ik de match kunnen winnen met 6/3 – 6/3.

Na de enkel moesten we onze dubbelwedstrijd verder afwerken. We waren zeer scherp begonnen aan de wedstrijd waardoor we snel de 2de set konden afmaken met 6/2.

Op naar de volgende rondes!

Groetjes Magali

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *