Martinique (15K) : Tevreden over mijn toernooi

Dag iedereen,

Vrijdag stond de kwartfinale enkel op het programma. De tegenstandster speelde een heel vervelend spel en ook de felle wind speelde daardoor in haar voordeel. Midden de tweede set kreeg ik het moeilijk door de warmte. Met 35 graden en altijd in de volle zon te staan heeft dit veel speelsters ziek doen worden, en ook ik dacht dat ik bijna ging flauw vallen. Ik speelde wel een zeer goede match en heb de 2e set uiteindelijk ook kunnen pakken waardoor de match eindigde op 6-4 – 6-4.

Toen kwam de dubbelwedstrijd aan de beurt waar ik goed speelde maar jammer genoeg had mijn dubbelpartner een mindere dag waardoor we deze verloren met 4/6 – 2/6. Maar dit was een goede bonus om ritme op te doen en mezelf aan te passen aan de moeilijke omstandigheden hier.

Ook bij de halve finale enkel speelde ik een degelijke wedstrijd maar ik voelde mij niet 100%. Door enkele belangrijke punten wat pech te hebben, en ook de scheidsrechter die niet helemaal correct was in deze wedstrijd werd het een moeilijke partij die uiteindelijk verloren is met 7/6 – 6/2. Toch ben ik niet ontevreden want na 2 maanden geen internationaal tornooi te hebben gespeeld heb ik toch goed tennis kunnen laten zien en 2 halve finales behaald.

Nu goed recupereren want volgende week zal ik terug 100% fit moeten zijn voor het 25K toernooi in Guadeloupe. Ook daar zal ik mijn beste tennis moeten boven halen en moeten omgaan met de moeilijke weersomstandigheden.

Tot dan!

Magali

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *