Caïro $100k, 09/02

Dag iedereen,

Vandaag heb ik voor de eerste keer deelgenomen aan een $100.000 tornooi in Caïro.
Ik moest mijn eerste ronde quali spelen tegen een speelster van Slovakije. Ik heb een goede wedstrijd gespeeld. Het was niet simpel spelen met enorm veel wind. Daardoor was het onmogelijk om mijn beste niveau te spelen. Het was heel belangrijk om die extra foutjes te accepteren en positief te blijven! Ik ben tevreden over mijn wedstrijd en ik hoop toch dat het morgen minder zal waaien ! De score van mijn wedstrijd was 7/5 6/4.
We hebben problemen moeten oplossen ivm ons hotel maar gisteren zijn wij verhuisd en deze nacht eindelijk kunnen slapen. Wat belangrijk was want fysiek is het heel zwaar om in deze omstandigheden te spelen.
Ik bedank iedereen die thuis voor mij aan het supporteren is!
Op naar morgen!

Go Maga ?

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *