Woking (25k): “Al bij al tevreden maar vooral uitkijken naar het tornooi in Koksijde van volgende week!”

Hallo iedereen,

Gisteren moest ik in de 2de ronde van het enkelspel aantreden tegen de Franse Myrtille Georges. Ik wist op voorhand dat dit een moeilijke opgave ging worden maar was vastbesloten om er vol tegenaan te gaan. Ik voelde mij echter geen 100%, waarschijnlijk als gevolg van de intensieve wedstrijden die elkaar de laatste tijd snel opvolgden.

Ondanks mijn mindere gevoel was het een intense en hoogstaande wedstrijd. Ik verloor de eerste set met 6-2, maar details beslisten over het resultaat. Ook in de tweede set moest ik het onderspit delven met 6-3. Toch ben ik tevreden met mijn wedstrijd en het niveau dat ik haalde. Dit was opnieuw een belangrijk leermoment waar ik ongetwijfeld sterker van zal worden.

In het dubbelspel hebben we vervolgens besloten om forfait te geven. Zowel ikzelf als mijn medespeelster waren vermoeid van de laatste dagen en het leek ons belangrijker om te recupereren en vooruit te kijken naar volgende uitdagingen. Volgende week zal ik deelnemen aan het graveltornooi in Koksijde (25k). Ik kijk er enorm naar uit om opnieuw in mijn thuisland aan te treden! Vanaf dinsdag hoop ik dan ook mijn trouwe supporters te mogen verwelkomen in West-Vlaanderen voor mijn eerste wedstrijd in het dubbelspel! Tot snel!

Groetjes Magali

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *