Koksijde (25K): Magali blijft schitteren en pakt opnieuw de zege!

Hallo iedereen,

Vandaag stond de kwartfinale op het menu tegen de Française Lucie Wargnier. De afgelopen week is tot nu toe uitstekend verlopen en ik wilde dan ook mijn reeks van overwinningen verder zetten. De weersomstandigheden leken echter roet in het eten te gooien want de regen viel met bakken uit de hemel. De wedstrijd werd verschillende keren uitgesteld maar uiteindelijk konden we omstreeks 16.00 uur toch aan onze partij beginnen.

Vertrouwen is de sleutel tot succes

Ik begon uitstekend aan de match en kon meteen afstand nemen van mijn opponente. Met sterk tennis kon ik de eerste set dan ook overtuigend winnen met 6-2. Ik speelde zeer aanvallend en kon mijn wil opleggen aan mijn tegenstandster. Het vertrouwen dat ik deze week heb opgedaan lijkt dan ook de sleutel te zijn tot succes.

In de 2de set ging ik op mijn elan verder. Ik kon enkele knappe punten scoren en liet mijn tegenstrever geen kans. Mijn opslag verliep uitstekend en ook aan het net acteerde ik op hoog niveau. De steun van het publiek was opnieuw geweldig en ik kon de tweede set dan ook winnen met overtuigende 6-1 cijfers.

Dit niveau zo lang mogelijk aanhouden

Ik ben natuurlijk ontzettend tevreden met het niveau dat ik vandaag opnieuw haalde. Ik speel al de hele week geweldig tennis en hopelijk kan ik dit tot het einde van het tornooi volhouden. Ik heb tot nu toe al mijn wedstrijden kunnen winnen en ben zeer gemotiveerd om dat zo te houden!

Straks speel ik ook nog mijn wedstrijd in het dubbelspel. Ook daar hoop ik natuurlijk mijn zegetocht verder te zetten. Nogmaals bedankt voor alle steun en ik hoop de komende dagen dan ook evenveel (of nog meer) supporters te verwelkomen in Koksijde!

Tot snel!

Groetjes Magali

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Koksijde (25K): Magali blijft schitteren en pakt opnieuw de zege!”