Magali Kempen: “Ik kijk enorm uit naar deze finale”

Hallo iedereen,

Afgelopen weekend konden wij ons met TC Embourg kwalificeren voor de finale van de Interclub. Met een sterk team versloegen we TC Maaseik en beukten we de deur naar de finale open. Deze wedstrijden zijn altijd leuk en zorgen voor een deugddoende afwisseling met mijn training- en tornooischema. De ambiance en sfeer zijn ook steeds fantastisch waardoor ik nog meer gemotiveerd ben om het beste van mezelf te geven.

De finale start deze week zaterdag (7 september 2019) omstreeks 13.00 uur. Wedstrijden in België geven mij telkens een enorme kick omdat ik dan veel bekende gezichten zie op en naast het terrein. Ik hoop dan ook dat mijn supporters en volgers de weg vinden naar Diest om ons naar de overwinning te schreeuwen! Ik kijk er alvast enorm naar uit. Hopelijk tot dan!

Groetjes Magali

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *