Tweede ronde Nonthaburi: Kempen stoomt door naar de volgende ronde

Hallo iedereen

Ik kon vandaag opnieuw de zege behalen na een een sterke wedstrijd (6-3 en 7-5) . Ik moest het opnemen tegen de Thaise Watsachol Sawasdee. Zij was voor aanvang van de wedstrijd een nobele onbekende voor mij. Ik was echter vastbesloten om geconcentreerd te beginnen en mijn tegenstandster niet te onderschatten!

Hoewel het in de voormiddag hard was aan het regenen (en er gevreesd werd dat de wedstrijd niet kon doorgaan), waren de omstandigheden om te tennissen vrij goed. Af toe vielen er enkele regendruppels, maar in tegenstelling tot de loden hitte van vorige week, viel de temperatuur daardoor wel mee. Net zoals gisteren verliep mijn service uitstekend, waardoor ik met veel vertrouwen stond te tennissen. Ik kon dan ook de eerste vrij set vlot winnen met 6-3.

De 2de set verliep meer gelijkopgaand. Mijn opponente serveerde ook sterk waardoor het nog spannend leek te worden. Ik ben echter geconcentreerd blijven tennissen en kon zo het laken naar mij toetrekken. Na een wedstrijd met veel tempo kon ik dus opnieuw de zege binnenhalen! Deze overwinning geeft veel vertrouwen voor de rest van het tornooi.

Groetjes Magali

oznor

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *