Eerste ronde Nonthaburi: Magali wint na glansprestatie tegen voormalig top 100-speelster

Hallo iedereen

Vandaag kon ik na een hoogstaande wedstrijd in 2 sets winnen tegen een zeer sterke tegenstandster (6-1 en 7-5). Risa Osaki was mijn opponent en zij gold voor aanvang van het tornooi als de topfavoriet. De Japanse stond enige tijd geleden nog 70ste op de wereldranglijst dus ik wist op voorhand dat ik mijn beste tennis moest bovenhalen om te kunnen winnen.

En of ik mijn beste tennis speelde! Ik begon geweldig aan de wedstrijd en had meteen het goede gevoel te pakken. Alles lukte en ik won de eerste set dan ook overtuigend met 6-1. De 2de set verliep meer gelijkopgaand maar dankzij mijn vechtlust kon ik ook deze set, en meteen de wedstrijd winnen. Mijn service verliep vandaag uitstekend waardoor ik telkens een mentaal voordeel wist te behalen. Dit geeft in ieder geval heel veel vertrouwen voor de rest van het tornooi!

Mijn volgende opponent ken ik niet. Ik weet alleen dat ze linkshandig is, dus hieraan zal ik mij moeten aanpassen. Ik ga mij echter vooral focussen op mijn eigen spel want na vandaag zit ik boordevol vertrouwen. Nu ga ik eerst even de tijd nemen om te rusten zodat ik fris aan de volgende wedstrijd kan beginnen. Doordat ik gisteren in het dubbelspel al een slopende wedstrijd achter de rug heb, voel ik mij toch een beetje vermoeid. Goed rusten is de boodschap en dan kan ik er vanaf morgen weer tegenaan!

Groetjes Magal

burst

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *