1/2 finale Cancun.

jammer genoeg de halve finale verloren met 6/2 1/6 6/4. Eerste set super goed gespeeld. Daarna problemen gehad met racket en nieuwe bespanningen die ze hier gedaan hebben en echt niet oke waren en kon mijn niveau van eerste set niet meer halen. Super spijtig want ik ben echt heel goed bezig. ik heb nog heel goed gevochten! maar met deze bespanning was het gewoon onmogelijk om te winnen.

Nu er werk van maken dat dit niet meer gebeurt want ik denk dat ik echt het niveau had om het tornooi te winnen! Maar het materiaal is ook heel belangrijk!

toch blij van deze heel goede week. ik heb weer veel bijgeleerd. En ik ben heel blij van de manier waarop ik aan het spelen ben, aan het serveren ben, de vechters mentaliteit die ik getoond heb,…

Nu weer focussen en werken naar het volgende!

Danku aan iedereen om mij te volgen!

en heel hard bedankt aan mama, gégé et mimie pour le soutiens c’est duex semaines! gros bisous

Go Maga

Sombrero time in Mexico. 😉

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *