Egypte

Dag iedereen,

Ik ben mijn eerste ronde enkel gewonnen tegen het 6de reekshoofd met 6/0 6/1. Mijn tegenstandster was afkomstig van Frankrijk. Ik heb echt een super goede wedstrijd gespeeld. Dus super blij van mijn niveau. Het was een speelster die ook een gevarieerd spel heeft net zoals mij maar ik kon er gelukkig goed mee overweg. En ik was op de juiste moment goed agressief zodat ik haar in problemen kon brengen. En als ik kon ben ik in het plein gestapt of zelfs opgevolgd naar het net wat haar in tijdsnood bracht!

De eerste ronde dubbel ben ik gisteren ook gewonnen. Is niet echt prioriteit nu maar vond het interessant om al eens een wedstrijdje gespeeld te hebben voor mijn eerste enkel wedstrijd. Is nooit ni slecht denk ik om de opslag en terugslag nog eens extra te trainen!

Morgen moet ik dus zowel mijn volgende ronde van enkel als van dubbel spelen! #gomaga 

Grtjs Maga

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *