Kwartfinale Egypte

Ik ben mijn wedstrijd vandaag gewonnen met 6/4 6/4. Mijn tegenstandster was afkomstig van Slovakije. Ik heb een super goede match gespeeld. Het was een mooie wedstrijd met hoog tempo en lange rally’s. ook vandaag heb ik weer enorm goed geserveerd en zeker op de belangrijke momenten wat super belangrijk is natuurlijk. Mentaal ook heel goed gevochten! En rustig gebleven want de scheidsrechter maakte enorm veel fouten wat ook heel frustrerend is! Vandaag was er opnieuw meer wind wat ook niet simpel was om mijn agressief spel te spelen maar gelukkig is dat wel goed gelukt.

Morgen dus de halve finale. Ik ben super blij, had dat nooit op voorhand kunnen denken na een week zwaar ziek zijn en een jetlag te hebben van Mexico.

Go Maga

En bedankt aan iedereen om me van thuis uit te volgen!!

xx

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *