Thailand (Nonthaburi)

Hallo iedereen, ik ben na een zeer lange en vermoeiende vlucht aangekomen in Thailand. Hier zal ik de komende twee weken deelnemen aan twee tornooien. Ik ga vandaag gebruiken om te bekomen van de verre reis, hoewel er 1 training op het menu staat. Vanaf morgen staan er dan opnieuw twee trainingen op het programma om op die manier perfect voorbereid aan deze tweeweekse te beginnen.

Ik zal de komende dagen in ieder geval goed kunnen gebruiken om te wennen aan het andere klimaat dat hier heerst. Het is hier snikheet, en de luchtvochtigheid maakt de omstandigheden extra zwaar. Daarnaast is er natuurlijk het uurverschil waardoor ik mij momenteel wel vermoeid voel.

Gelukkig zal mijn eerste wedstrijd pas dinsdag of woensdag plaatsvinden. Hierdoor heb ik hopelijk nog voldoende tijd om te acclimatiseren. Ik heb alleszins enorm veel vertrouwen om de komende 2 weken mooie resultaten te boeken. Ik kijk er enorm naar uit!

Groetjes Magali

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *