25K Getxo: Magali stoomt door na een knalprestatie!

Hallo iedereen,

Ik ben super tevreden met mijn overwinning van vandaag tegen de Italiaanse Lucrezia Stefanini. Mijn opponente was voor aanvang van het tornooi één van de favorieten om de eindwinst in de wacht te slepen en ik wist dus dat ik mijn absolute topniveau moest halen om een mooi resultaat te behalen.

De eerste set ging gelijk op met sterk tennis van beide kanten. Uiteindelijk verloor ik deze met 7-6 na een zenuwslopende strijd. Ik ben echter in mezelf blijven geloven en was vastbesloten om het tij te doen keren. Dit loonde want daarna wist ik de volgende twee sets, en meteen ook de wedstrijd, naar mij toe te trekken (6-3 en 6-2). Een zwaarbevochten, maar zeker verdiende overwinning!

Ik ben ontzettend blij met het niveau dat ik vandaag haalde. Hopelijk kan ik dit dan ook vasthouden voor de rest van het tornooi. Deze wedstrijd geeft in ieder geval enorm veel vertrouwen en ik kijk al uit naar de volgende partij! Ik zal, net zoals vandaag, de rest van het tornooi regelmatig verslag uitbrengen van mijn prestaties en bezigheden in Getxo. Blijf dus zeker de website op de voet volgen. Tot snel!

Groetjes

Magali

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “25K Getxo: Magali stoomt door na een knalprestatie!”